Λαμπρόπουλος: «Ήθελα να βοηθήσω πάρα πολύ την προσπάθεια της ομάδας»

Για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πατρινής ομάδας ο Φώτης Λαμπρόπουλος.

Για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πατρινής ομάδας ο Φώτης Λαμπρόπουλος. 

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στα Τρίκαλα, στο ντεμπούτο του με τη νέα ομάδα του, σημειώνοντας 18 πόντους και μαζεύοντας και 9 ριμπάουντ. Ο Λαμπρόπουλος σχολίασε το κλίμα, την πορεία αλλά και το μέλλον της νέας ομάδας του. Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε λέγοντας τα εξής:

«Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία και είναι λογικό. Γύρισα στην πόλη μου και στον Απόλλωνα από τον οποίο ξεκίνησα, θέλοντας να τον βοηθήσω σε μια κρίσιμη καμπή αλλά κι εγώ να δείξω και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το ματς αυτό που είχε κομβική σημασία, το αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε για το επόμενο που είναι ακόμη πιο δύσκολο, με το Ρέθυμνο.

Λόγω της οικογένειας μου ήθελα να είμαι στην πόλη μου και από τη στιγμή που οι άλλες επιλογές που είχα δεν ήταν αυτό που ήθελα αποφάσισα να επιστρέψω στην Πάτρα. Ήθελα να βοηθήσω πάρα πολύ την προσπάθεια του Απόλλωνα, είδα και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και όλα τα υπόλοιπα ήλθαν ουσιαστικά μόνα τους».

Όσον αφορά στο κλίμα που βρήκε στο γήπεδο, στην επιστροφή του με τη φανέλα του Απόλλωνα, είπε: «Το κλίμα ήταν πολύ θερμό και ωραίο, όπως το περίμενα, και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Ξέρω πολύ καλά το εν λόγω κλειστό και πιστεύω ότι με μια ακόμη μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, που τη χρειαζόμαστε, θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια.

Γνώρισα τους συμπαίκτες μου μέσα από μια μόνο προπόνηση και έπαιξα. Δεν ήμαστε καλοί στο β΄ ημίχρονο και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλό μας να πιστέψει στη νίκη. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό εαυτό στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.