Λύγισε και ο Θρασύβουλος στην Κομοτηνή

Ο Θρασύβουλος απείλησε σοβαρά τον Πανθρακικό με την πρώτη του απώλεια στην Κομοτηνή εντούτοις, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 3-1 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Θρασύβουλος απείλησε σοβαρά τον Πανθρακικό με την πρώτη του απώλεια στην Κομοτηνή εντούτοις, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 3-1 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης.

Αυτή ήταν η δωδέκατη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια για τους γηπεδούχους, που παρότι βρέθηκαν να χάνουν από το συγκρότημα της Φυλής, βρήκαν τον τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση και να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στη συγκομιδή τους.

Στο πρώτο μέρος, ο Θρασύβουλος απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και στο 13′ κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Ντακόλ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρλόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ που δέχθηκε στο γήπεδό του ο Πανθρακικός.

Οι γηπεδούχοι που σε αυτό το διάστημα δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κασμερίδη, ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη. Μάλιστα, ευτύχησαν να ισοφαρίσουν  γρήγορα και συγκεκριμένα στο 50′ με σουτ του Γωνιάδη που αξιοποίησε την πάσα του Μπαλού.

Ο Πανθρακικός έφτασε στην πλήρη ανατροπή στο 74′ όταν ο Μίνγκας εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαϊκαρά με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, πέτυχε το 2-1.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86′ με πλασέ του Σουλτανίδη, που βγήκε απέναντι στον Κασμερίδη και σημάδεψε σωστά.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Πόνσε (27′ Γωνιάδης), Μουνάφο, Μπαλού (73′ Σουλτανίδης), Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Στάθης, Κοντογουλίδης (81′ Λιαπάκης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Μίνγκας.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Παγώνης, Βασιλείου, Σκόνδρας, Ροκάστλ, Ντακόλ, Ντα Σίλβα, Βλάχος, Νικολάου (57′ Ψιάνος), Καρλόπουλος (59′ Καρράς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.