Ποτσετίνο: “Ημέρα υπερηφάνειας”

Η Τότεναμ είχε να κερδίσει 28 χρόνια στην έδρα της Τσέλσι και έτσι μετά το χθεσινό 1-3 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", άπαντες στις τάξεις των "spurs" είχαν τους λόγους τους να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Η Τότεναμ είχε να κερδίσει 28 χρόνια στην έδρα της Τσέλσι και έτσι μετά το χθεσινό 1-3 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, άπαντες στις τάξεις των “spurs” είχαν τους λόγους τους να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ήταν και όσα είπε μετά το παιχνίδι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, με τον προπονητή της Τότεναμ να λέει χαρακτηριστικά: 

«Μετά από 28 χρόνια είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε στην έδρα της Τσέλσι. Είναι μια χαρούμενη ημέρα για όλους μας, τους παίκτες, τους οπαδούς. Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι. Μπορεί να κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά η Τσέλσι έκανε τις ευκαιρίες και ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Μετά το παιχνίδι φαίνεται ότι πήραμε την σωστή απόφαση. Τα εύσημα πρέπει να πάνε στους ποδοσφαιριστές για τον χαρακτήρα που έδειξαν μετά το 1-0. Είναι μια ημέρα υπερηφάνειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.