Παπαθεοδώρου: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως η ομάδα του πραγματοποίησε αρκετά και εύκολα λάθη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως η ομάδα του πραγματοποίησε αρκετά και εύκολα λάθη. 

Αναλυτικά:

«Όπως είπαμε και πριν από το παιχνίδι είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος για το μπάσκετ. Είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά θεωρώ ότι το μέγεθος του αντιπάλου μας έδωσε τη δυνατότητα να μπούμε συγκεντρωμένοι. Μέσα από μια δύσκολη χρονιά είδαμε πώς παίζει ο Παναθηναϊκός και όσο δεν ήταν συγκεντρωμένος είχαμε καλή λειτουργία και καλές άμυνες. Σε κάποια στιγμή αντέδρασε, μας πίεσε πολύ και χάσαμε τον έλεγχο. Κάναμε εύκολα λάθη. Ο Παναθηναϊκός επέβαλε τον ρυθμό του και όταν έγινε αυτό ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Η προσπάθεια ήταν πολύ καλή. Τελείωσε ο πρώτος γύρος και βλέπουμε ότι οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θέλουμε να ξεχάσουμε τι έγινε και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Για την Κηφισιά και για μένα είναι σημαντικό που βρίσκομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο του μπάσκετ και του εύχομαι να αφήσει το στίγμα του όπως και άλλοι Σέρβοι προπονητές που ήρθαν στην Ελλάδα». 

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στην Ελλάδα. Το σκορ ίσως μας αδικεί στο πρώτο μέρος αλλά παλέψαμε. Ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ αλλά εμείς δεν το βάλαμε κάτω. Θεωρώ ότι παλέψαμε. Για εμάς έχει τελειώσει τώρα. Θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου και θα δούμε τα λάθη μας γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.