Μπουφόν: «Στο Κάρντιφ νίκησε η καλύτερη ομάδα»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σχολίασε τον περσινό χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Τρίτης (3/3).

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σχολίασε τον περσινό χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Τρίτης (3/3). 

Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τους «μερένχες» για το χαμένο τρόπαιο την προηγούμενη χρονιά και αρκετές πιθανότητες για να διεκδικήσει την πρόκριση στους «4» της διασυλλογικής διοργάνωσης. 

«Τότε κέρδισε η καλύτερη ομάδα, όμως εμείς δεν ήμασταν τόσο κακοί για να χάσουμε με τέτοιο σκορ (4-1). Υπάρχουν φορές σε αγώνες όπου χαμογελά η τύχη και άλλες φορές όχι. Εκείνη την ημέρα δεν μας βοήθησε. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από την Γιουβέντους. Δεν το λέω εγώ, η Ιστορία το λέει, τα στατιστικά, οι αριθμοί. Νομίζω ότι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακόμα ένα όνειρο που είναι πολύ περίπλοκο να εκπληρωθεί. Μπορούμε να προσπαθήσουμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει δείξει σε όλη την Ιστορία της και τα τελευταία χρόνια ότι έχει κάτι ξεχωριστό, διαφορετικό. Λοιπόν, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο μακράν. Μήπως κανείς αμφιβάλλει; Κερδίζοντας τρία Τσάμπιονς Λιγκ  τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αυτό λέει τα λέει όλα. Είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Καμία ομάδα δεν είναι αήττητη, αλλά είναι πολύ περίπλοκο να την κερδίσεις. Η πρόκριση τώρα είναι πενήντα-πενήντα. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι. Υπάρχει η ιστορία και το παρόν, αλλά η Γιουβέντους είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα που ξέρει πώς να κερδίσει τίτλους», σχολίασε αρχικά ο 40χρονος γκολκίπερ της «μεγάλης κυρίας» στην ισπανική «Marca».

Στη συνέχεια ο Ιταλός διεθνής αναφέρθηκε και σε έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Έχω απεριόριστο θαυμασμό για τον Ρονάλντο, έχει βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου. Τον θαυμάζω γιατί είναι άνθρωπος που ξέρει τι κάνει και είναι ρεαλιστής. Τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε έξυπνος. Αλλάζει τη θέση του, ξοδεύει λιγότερη ενέργεια από πριν αλλά είναι πραγματικά θανατηφόρος. Είναι πραγματικά ένας… δολοφόνος. Με αυτή την ακρίβεια έχω δει μόνο τον Τρεζεγκέ», συμπλήρωσε.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.