Διπλό “βλέμμα” της ΑΕΚ στη Μπέτις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr η Ένωση τσεκάρει τον 32χρονο Αλγερινό Φουέντ Καντίρ και τον 21 ετών Ισπανό Άλβαρο Βαντίγιο για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Η περίπτωση Ενζόγκμπια ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ και πλέον οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν στρέψει αλλού το βλέμμα τους. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr, η Ένωση τσεκάρει δύο ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μπέτις για το δεξί άκρο της επίθεσής της. Ο ένας είναι ο 32χρονος Αλγερινός Φουέντ Καντίρ κι ο άλλος ο 21 ετών Ισπανός μεσοεπιθετικός Άλβαρο Βαντίγιο.

Ο Βαντίγιο προέρχεται από τις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας και την τελευταία τριετία αποτελεί στέλεχος της α’ ομάδας. Έχει ύψος 1,80 και θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Μπέτις.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ (πιο ψηλά στη λίστα από την Βαντίγιο) βρίσκεται και ο έμπειρος Αλγερινός μεσοεπιθετικός, Καντί, ο οποίος φορά τη φανέλα της Μπέτις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο 32χρονος άσος αγωνίστηκε για σχεδόν δέκα χρόνια στη Γαλλία με τις Μαρσέϊγ, Ρεν, Βαλενσιέν, Αμιέν και Κάνες. Έχει ύψος 1.79, ενώ την τελευταία πενταετία είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας. Τη φανέλα με το εθνόσημο τηα πατρίδας του έχει φορέσει 19 φορές, στις οποίες πέτυχε δύο γκολ.

Οι περιπτώσεις τους εξετάζονται από τους υπεύθυνους της Ένωσης, οι οποίοι πάντως δε βάζονται για να πάρουν την τελική τους απόφαση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.