Με το βλέμμα στον διακανονισμό

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στην Παιανία, με την προσοχή όλων να στρέφεται πλέον στο θέμα του διακανονισμού.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στην Παιανία, με την προσοχή όλων να στρέφεται πλέον στο θέμα του διακανονισμού. Οι παίκτες καλούνται να αποφασίσουν το αν θα υπογράψουν τον διακανονισμό που του προτείνει η «πράσινη» ΠΑΕ για τις οφειλές, έτσι ώστε να γίνει ένα βήμα για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου από την UEFA.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα με τέσσερα γκρούπ εναλλάξ.

Ο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στον Άρη στο ΟΑΚΑ. Στόχος των «πράσινων» είναι η νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει το πλεονέκτημα εν όψει των play off του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.