Τα δεδομένα για Σα και Ρομπέρτο

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα AS το μέλλον του Ρομπέρτο θα κριθεί από αυτό του Σα
26/04/2019 • 14:50
Ο Ρομπέρτο θέμα στην "As"
  • shares
Το θέμα "γκολκίπερ" στον Ολυμπιακό εξελίσσεται ήδη σε σίριαλ με τα πρώτα επεισόδια να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Η υπόθεση ξεπερνά φυσικά τα ελληνικά σύνορα και έχει φτάσει ήδη και στην Ισπανία. 

Σε σχετικό θέμα της η "AS" αναφέρει πως το μέλλον του Ρομπέρτο θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το τί θα γίνει με το μέλλον του Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ αποτελεί προτεριαότητα για τον Ολυμπιακό ο οποίος θέλει να τον αγοράσει από την Πόρτο αλλά στο κόλπο έχει μπει και η Μπέτις. 

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν προχωρήσει ο "γάμος" Ολυμπιακού-Σα τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε επιστροφή του Ρομπέρτο στον Πειραιά. Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τις εξαιρετικές αναμνήσεις του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος σίγουρα θα ενδιαφερόταν για την επανένταξη του Ισπανού πορτιέρε αλλά μόνο εφόσον ξεκαθαριστεί τί θα γίνει με την περίπτωση του Σα.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 19:30

Live
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.