Ρέγια: «Το αποτέλεσμα μετράει»

Αν και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Λάτσιο στο ματς με την Κάλιαρι, παρ' όλα αυτά ο προπονητής της Εντι Ρέγια επέμεινε ότι έχει σημασία το αποτέλεσμα και όχι η απόδοση.

 Αν και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Λάτσιο στο ματς με την Κάλιαρι, παρ’ όλα αυτά ο προπονητής της Εντι Ρέγια επέμεινε ότι έχει σημασία το αποτέλεσμα και όχι η απόδοση. Ηταν η πρώτη νίκη για τους «λατσιάλι» στα τελευταία τρία ματς, η οποία τους κράτησε μόνους στην τρίτη θέση της Serie Α.
 
«Δεν ήμασταν σε καλή στιγμή και έπρεπε να νικήσουμε πάση θυσία την Κάλιαρι. Δεν ήταν όμορφο το παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία η εμφάνιση. Ευτυχώς, ο Ντιακίτε μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης», σχολίασε ο 66χρονος τεχνικός, που ήταν τιμωρημένος.
 
«Ημουν μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους παίκτες μου όπως θα ήθελα. Πιστεύω όμως ότι ο συνεργάτης μου Τζοβάνι Λόπες έκανε το καθήκον του, παίρνοντας τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.