Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον Ολιβέιρα

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο, το ερχόμενο καλοκαίρι.
26/04/2019 • 08:24
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα
  • shares
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Πόρτο είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τον “Δικέφαλο” του Βορρά για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου, από τη στιγμή που οι “ασπρόμαυροι” δεν είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα των δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται από τον δανεισμό του παίκτη, τον περασμένο Ιανουάριο. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδος φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον 27χρονο μέσο με καθεστώς συνιδιοκτησίας με την πορτογαλική ομάδα, καταβάλλοντας περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ, για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να μπει και το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του Ολιβέιρα για ένα ακόμα χρόνο, κάτι που δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι “Δράκοι” θέλουν να τον πουλήσουν. Ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο φέρονται να έχουν εκδηλώσει ήδη ομάδες από το γαλλικό και γερμανικό πρωτάθλημα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.