Ξεκαθαρίζει άμεσα του Σα

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του Ζοσέ Σα, μετά τις γιορτές του Πάσχα, καθώς θα υπάρξει επαφή για το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.
26/04/2019 • 08:08
Ο Ζοσέ Σα
  • shares
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του Ζοσέ Σα, μετά τις γιορτές του Πάσχα, καθώς θα υπάρξει επαφή για το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόκτηση των δικαιωμάτων του Σα έχει κολλήσει στις οικονομικές απολαβές του Πορτογάλου, καθώς ο ίδιος αξιώνει περισσότερα χρήματα από αυτά που εισπράττει τώρα στο λιμάνι. Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά θα βρεθεί η “χρυσή τομή” στο συγκεκριμένο θέμα, στη νέα επαφή που θα έχει η διοίκηση της ομάδας με τον μάνατζερ του παίκτη, τις προσεχείς ημέρες. 

Ενδιαφέρον για τον Σα φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μπέτις, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από την Πόρτο και να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει σκοπό να διαθέσει έως δέκα εκατομμύρια ευρώ, για να βρει μια καλή λύση για την εστία της το εφετινό καλοκαίρι. Τέλος, η Πόρτο από την πλευρά της εμφανίζεται αμετακίνητη στις θέσεις της, σχετικά με την αποζημίωση που θέλει να εισπράξει για την παραχώρηση του παίκτη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
27/05/2019 • 09:23