Οι αποφάσεις κι οι επόμενες κινήσεις για τον Βιεϊρίνια

Το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια μπήκε προσωρινά στην άκρη για να είναι παρών σε όλο αυτό που συνέβη την Κυριακή. Ωστόσο, οι σχετικές αποφάσεις έχουν παρθεί.
25/04/2019 • 13:20
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια
  • shares

Το σοβαρότατο πρόβλημα τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια σκοπίμως μπήκε προσωρινά στην άκρη προκειμένου να μπορέσει να είναι παρών σε όλο αυτό που συνέβη την περασμένη Κυριακή. Ωστόσο, οι σχετικές αποφάσεις έχουν παρθεί, τις οποίες και γνωστοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ. Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει: «Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του. Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση. Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα . Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..