Φύγε εσύ, έλα εσύ! (infographic)

Καλύτερα να το σκεφτείς πριν γίνεις προπονητής! Οι διοικήσεις των ομάδων παραμονεύουν. Δείτε τι συμβαίνει την τελευταία δεκαετία στο ελληνικό πρωτάθλημα!
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
29/04/2019 • 20:00
Δύσκολο το επάγγελμα του προπονητή!
  • shares
Το αγαπημένο σπορ των διοικήσεων των ομάδων της Superleague είναι η εναλλαγή προσώπων στους πάγκους με την πρώτη αναποδιά, μερικές φορές χωρίς να χρειαστεί καν αναποδιά! Οι αλλαγές στους πάγκους των ομάδων την τελευταία δεκαετία, καθιστούν το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου, ένα από τα πιο αναλώσιμα στο χώρο του αθλητισμού. 

Ποια ομάδα το έχει σύστημα;

Η στήριξη των προπονητών είναι άγνωστη τακτική για τους προέδρους των ομάδων. Οι τεχνικοί πληρώνουν πρώτοι το μάρμαρο όταν τα δεδομένα κυλούν εκτός βαθμολογικού σχεδιασμού. Ποια καρέκλα είναι η πιο ηλεκτρική στο πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία; Δείτε παρακάτω τον τροχό της… ατυχίας, όπου παρουσιάζεται κάθε ομάδα που έχει απολύσει προπονητή την τελευταία δεκαετία!
 * O υπολογισμός των απομακρύνσεων έχει γίνει χωρίς την πρόσθεση των υπηρεσιακών προπονητών.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..