Γιαλούσης: “Δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής”

Σίγουρος για την παραμονή της ομάδας του στην Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Λευτέρης Γιαλούσης του Εργοτέλη, ο οποίος και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας.

Σίγουρος για την παραμονή της ομάδας του στην Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Λευτέρης Γιαλούσης του Εργοτέλη, ο οποίος και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας. Μία ημέρα μετά την ισοπαλία στα Γιάννινα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την εικόνα της ομάδας στα Γιάννινα
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε πολύ άγχος, καθώς ήταν πολύ σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είχαμε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο το κυριότερο ήταν ότι δείξαμε ψυχή, καρδιά και πάθος σε ένα σημείο, όπου αγωνιζόμασταν με 9 ποδοσφαιριστές. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, που θα ήταν ένα επικό αποτέλεσμα. Με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην διάρκεια του αγώνα είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας. Με τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα και παίζοντας με εννέα παίκτες, μας δίνει ψυχολογία και δύναμη για τη συνέχεια».

Για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Εργοτέλη
«Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μου γκολ με τον Εργοτέλη συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και το γκολ, ωστόσο το σημαντικό για εμένα είναι η ομάδα, την οποία θεωρώ και είναι η δεύτερη οικογένεια μου».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος
«Σίγουρα η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη. Απομένουν τέσσερις τελικοί για εμάς. Τέσσερα παιχνίδια, τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτή η ομάδα είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους και για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Ο Εργοτέλης με την παρουσία του τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι μας, αλλά και ολόκληρου του νησιού θα πρέπει να είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την παρουσία των φιλάθλων
«Πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Η νίκη είναι απαραίτητη και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια από όλους για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς.
Θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων, να έρθουν στο Παγκρήτιο Στάδιο και να μας στηρίξουν για να πάρουμε τη νίκη. Πλέον, βλέπουμε όλοι ότι παίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα και η παραμονή της ομάδας μας είναι υπόθεση όλης της Κρήτης. Ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.