Τον κορόιδεψαν και τους την... είπε! (video)

Απίστευτη ατάκα του Εβγέν Σάκχοφ στους συμπαίκτες του στη διάρκεια της χθεσινής (23/4) προπόνησης του ΠΑΟΚ: "Ούτε το πρωτάθλημα δεν πανηγυρίσατε έτσι!"
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
24/04/2019 • 09:28
Εβγέν Σάκχοφ, ο... ατακαδόρος!
  • shares
Είναι άλλο πράγμα η ευφορία κι άλλο η... εφορία! Στον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει τσουνάμι ευφορίας κι αυτό δεν κρύβεται σε καμία περίπτωση. Πάρτε για παράδειγμα αυτόν τον -συνήθως ψυχρό κι απολύτως επαγγελματία- Εβγέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός πέταξε την ατάκα της... εβδομάδας στη χθεσινή (23/4) προπόνηση των "ασπρόμαυρων" στη Νέα Μεσημβρία κι έκανε ακόμη καλύτερο το ήδη καλό κλίμα στην ομάδα.

Στη διάρκεια μιας άσκησης που εμπεριείχε το γνωστό "κορόιδο" επιχειρούσε να κλέψει την μπάλα, όμως, οι συμπαίκτες του κατάφεραν να πιάσουν τον ζητούμενο αριθμό μεταβιβάσεων, οπότε δεν τα κατάφερε. Άρχισαν, λοιπόν, να πανηγυρίζουν στα... μούτρα του, με αποτέλεσμα να πετάξει τον καλό το λόγο: "Ούτε το πρωτάθλημα δεν πανηγυρίσατε έτσι!" τους είπε και το γέλιο έπεσε άφθονο.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο, που ανήρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία