Θέλει μια ακόμα ευκαιρία ο Οφόε

Ο Οτζίτζα Οφόε φέρεται να ζήτησε μια ακόμα ευκαιρία από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, μέσω επιστολής που έστειλε στους ιθύνοντες της ομάδας, μετά την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ.

Ο Οτζίτζα Οφόε φέρεται να ζήτησε μια ακόμα ευκαιρία από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, μέσω επιστολής που έστειλε στους ιθύνοντες της ομάδας, μετά την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται για τα υπόλοιπα ματς της εφετινής σεζόν και πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τη νέα χρονιά. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί μια ακόμα ευκαιρία, στα τελευταία τέσσερα ματς της σεζόν, προκειμένου να αποδείξει, πως μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρολεύκους» και να παραμείνει στο ρόστερ τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μεταξύ άλλων, ο Οφόε φέρεται να αναφέρει στην επιστολή του: «Καταλαβαίνω την πικρία όλων για την πορεία της ομάδας. Ούτε εμένα μου αρέσει. Καταλαβαίνω πως υπάρχει πίεση γενικότερα σε όλους στον σύλλογο. Όμως, θέλω να βοηθήσω. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Και αν μετά τα τέσσερα ματς που απομένουν εκτιμάτε ότι πρέπει να φύγω, θα καθίσουμε για να βρούμε τη λύση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.