Αλέγκρι: «Χρειάζεσαι και τύχη»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπογράμμισε πως σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, όπως αυτή της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπογράμμισε πως σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, όπως αυτή της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Ιταλός τεχνικός της «βέκια σινιόρα» αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στη αναμέτρηση του Τορίνο και έπλεξε το εγκώμιο της «Βασίλισσας» της Ευρώπης.

Αρχικά, ο Αλέγκρι δήλωσε: «Όταν παίζεις κόντρα σε αυτές τις ομάδες, χρειάζεσαι τύχη και να είναι σε κακό βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμασταν παθητικοί και στατικοί στο πρώτο γκολ, όμως παίξαμε καλά για την επόμενη ώρα».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Αν και χάσαμε 3-0 η ομάδα έπαιξε καλά για μία ώρα κόντρα σε μια ομάδα που είναι δολοφονική στην τελική πάσα. Δεν είναι σύμπτωση που έχουν τρεις τίτλους τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο Champions League. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, δεν την εκμεταλλευτήκαμε καθώς η μπάλα πέρασε έξω για εκατοστά. Είμαι απογοητευμένος με το τρίτο γκολ, έπρεπε να κρατήσουμε το 2-0 και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι απίστευτο στην Μαδρίτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.