Νοκ άουτ ο Βέλεθ

Πριν συμφωνήσει να υπογράψει στον Άρη ο Φραν Βέλεθ, οι υπεύθυνοι του συλλόγου ήταν ενήμεροι για την κατάσταση της υγείας του. Γνώριζαν ότι ο Ισπανός είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ωστόσο πήραν το ρίσκο και δικαιώθηκαν.
23/04/2019 • 10:59
Ο Φραν Βέλεθ
  • shares
Πριν συμφωνήσει να υπογράψει στον Άρη ο Φραν Βέλεθ, οι υπεύθυνοι του συλλόγου ήταν ενήμεροι για την κατάσταση της υγείας του.

Γνώριζαν ότι ο Ισπανός είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ωστόσο πήραν το ρίσκο και δικαιώθηκαν.

Στο πρόσωπο του Βέλεθ βρήκαν τον ηγέτη στην άμυνα, τον ποδοσφαιριστή που έχει τις ικανότητες να οργανώνει τους συμπαίκτες τους στα μετόπισθεν αλλά και  από τα δικά του πόδια να ξεκινάνε πολλές από τις επιθέσεις της ομάδας τους.  

Δυστυχώς γι΄ αυτόν όμως αλλά και για τον Άρη, η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς η θλάση στους προσαγωγούς τον αφήνει εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη. 

Είναι η πέμπτη φορά που ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υποχρεώνεται να μείνει εκτός δράσης λόγω μυϊκού τραυματισμού και η τέταρτη εξαιτίας θλάσης. 

Παρ΄ όλα αυτά, ο Βέλεθ κατάφερε να αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια εκ΄ των οποίων ήταν βασικός στα 20. 

Το ζητούμενο είναι να επανέλθει το συντομότερο δυνατό καθώς οι υποχρεώσεις ενόψει της νέας περιόδου είναι πολλές και το ραντεβού της προετοιμασίας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ξάνθη θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.