Έδωσε τη συγκατάθεσή του ο Δήμος για τη νέα Τούμπα

Ένα ακόμα βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας Τούμπας έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη νέα έδρα των πρωταθλητών Ελλάδος.
23/04/2019 • 10:24
Το γήπεδο της Τούμπας.
  • shares
Ένα ακόμα βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας Τούμπας έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη νέα έδρα των πρωταθλητών Ελλάδος. Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ενέκρινε την παρέμβαση που θα γίνει στην περιοχή. Το σχέδιο προβλέπει ότι οι παρεμβάσεις θα γίνουν στην περιοχή, εντός των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη, Αδαμίδου, Μικράς Ασίας, Διογένους και Παπαηλιάκη. 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης από την πλευρά του ζήτησε από την πλευρά του ΠΑΟΚ να αναλάβει ο Ερασιτέχνης ότι υποχρεώσεις προκύψουν με το ρυμοτομικό σχέδιο. Παράλληλα, στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβλέπεται ότι: “οι προβλεπόμενοι κοινόχρηστοι χώροι θα παραδοθούν διαμορφωμένοι και έτοιμοι προς κοινή χρήση στον δήμο Θεσσαλονίκης άνευ καταβολής οποιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος, ενώ ελεύθεροι βαρών θα παραδοθούν και θα μεταβιβαστούν στον δήμο Θεσσαλονίκης και οι κοινωφελείς χώροι που θα προβλεφθούν για την εξυπηρέτηση δημοτικών σκοπών”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.