Έδωσε τη συγκατάθεσή του ο Δήμος για τη νέα Τούμπα

Ένα ακόμα βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας Τούμπας έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη νέα έδρα των πρωταθλητών Ελλάδος.
23/04/2019 • 10:24
Το γήπεδο της Τούμπας.
  • shares
Ένα ακόμα βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας Τούμπας έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη νέα έδρα των πρωταθλητών Ελλάδος. Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ενέκρινε την παρέμβαση που θα γίνει στην περιοχή. Το σχέδιο προβλέπει ότι οι παρεμβάσεις θα γίνουν στην περιοχή, εντός των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη, Αδαμίδου, Μικράς Ασίας, Διογένους και Παπαηλιάκη. 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης από την πλευρά του ζήτησε από την πλευρά του ΠΑΟΚ να αναλάβει ο Ερασιτέχνης ότι υποχρεώσεις προκύψουν με το ρυμοτομικό σχέδιο. Παράλληλα, στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβλέπεται ότι: “οι προβλεπόμενοι κοινόχρηστοι χώροι θα παραδοθούν διαμορφωμένοι και έτοιμοι προς κοινή χρήση στον δήμο Θεσσαλονίκης άνευ καταβολής οποιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος, ενώ ελεύθεροι βαρών θα παραδοθούν και θα μεταβιβαστούν στον δήμο Θεσσαλονίκης και οι κοινωφελείς χώροι που θα προβλεφθούν για την εξυπηρέτηση δημοτικών σκοπών”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη