«Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή» Ο Ράιαν Ρέινολντς μάς εξομολογείται 5 trivia της ταινίας

Μιλήσαμε με τον Ράιαν Ρέινολντς για την νέα action-comedy που τον θέλει συμπρωταγωνιστή με τον cult Σάμιουελ Τζάκσον. Διαβάστε τι μας είπε.

Μιλήσαμε με τον Ράιαν Ρέινολντς για την νέα action-comedy που τον θέλει συμπρωταγωνιστή με τον cult Σάμιουελ Τζάκσον. Διαβάστε τι μας είπε. 

Eνας πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένος, ατσαλάκωτος και κάπως αλαζονικός σωματοφύλακας (Ράιαν Ρέινολντς) χάνει έναν πελάτη – λίγο πριν το πέρας της αποστολής, τον εκτελούν μπροστά στα μάτια του. Αυτό έχει ως συνέπεια να χάσει τη φήμη του στην αγορά, να χάσει την ακριβοπληρωμένη του θέση, να χάσει την αυτοεκτίμησή του. Τον συναντάμε 3 χρόνια αργότερα: σε κατάθλιψη, δουλεύει για πιο παρακατιανούς πελάτες μέχρι που η Interpol τον καλεί να βοηθήσει στην προστασία ενός κρυφού μάρτυρα (Σάμιουελ Τζάκσον) υψηλής σημασίας – έχει τη δύναμη να καταδικάσει έναν Νο1 εγκληματία (Γκάρι Ολντμαν). Και πρέπει να παραμείνει ζωντανός μέχρι τη δίκη. 

Ενα αταίριαστο ζευγάρι κινεί την αφήγηση της ιστορίας λοιπόν, σε μία περιπέτεια με στοιχεία buddy movie – ανθρωποκυνηγητά, καταδιώξεις με αυτοκίνητα, μάχες σώμα με σώμα και μία πινελιά αυτοσαρκαστικού, μπουφόνικου, αντρικού χιούμορ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.