Τα όπλα στην θάλασσα “δείχνουν” αλλοδαπούς

Το ενδεχόμενο συμμορία αλλοδαπών ληστών που εισβάλλει σε σπίτια, να κρύβεται πίσω από το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην περιοχή της Βάρκιζας, ερευνά η Αστυνομία.

Το ενδεχόμενο συμμορία αλλοδαπών ληστών που εισβάλλει σε σπίτια, να κρύβεται πίσω από το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην περιοχή της Βάρκιζας, ερευνά η Αστυνομία.

 Τα τρία kalashnikov με δώδεκα γεμιστήρες, ένα πιστόλι makarov 9 mm, δύο πιστόλια beretta 7,65 mm, τρία πιστόλια browning 45 mm, τρεις ξιφολόγχες και περίπου τριακόσια φυσίγγια, εντοπίστηκαν πριν από δέκα ημέρες μέσα στη θάλασσα στην παραλία της Βάρκιζας και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως τα πέταξαν οι αλλοδαποί κακοποιοί προκειμένου να τα ξεφορτωθούν.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβαν την υπόθεση, θεωρούν ότι οι κακοποιοί τα πέταξαν στη θάλασσα για να σβήσουν οποιαδήποτε ίχνη και στοιχεία που θα κάρφωναν την ταυτότητα τους ενώ ο οπλισμός μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Eρευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Πηγή, Protothema.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.