Γκιστ: «Να χτίσουμε ένα καλό μομέντουμ»

Ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να χτίσει ένα καλό μομέντουμ, εν όψει των πλέι οφ της Euroleague.

Ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να χτίσει ένα καλό μομέντουμ, εν όψει των πλέι οφ της Euroleague. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως το έργο των «πράσινων» δε θα είναι εύκολο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει «μαγικό κουμπί» το οποίο θα πατήσει μια ομάδα στα πλέι οφ.

Αρχικά, ο Γκιστ δήλωσε κατά την αναχώρηση των «πράσινων» για την Ιταλία: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Είμαστε καλύτερα από ότι ήμασταν πριν δυο εβδομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα καλό μομέντουμ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ψηλούς της Αρμάνι: «Έχουν αθλητικούς ψηλούς, πολύ δυνατούς, οι οποίοι παίζουν δυνατά. Θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Το έχουμε σημειώσει από την αρχή της διοργάνωσης αυτό. Νομίζω όμως πως είμαστε καλά και θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, δήλωσε για την κατάσταση των «πράσινων» εν όψει των πλέι οφ: «Τα πλέι οφ και η κανονική σεζόν είναι διαφορετικά πράγματα. Θα χρειαστούμε σκληράδα στα πλέι οφ και να βγαίνουμε από δύσκολες καταστάσεις, όπως κάναμε στη Μάλαγα. Όταν πρέπει να πάρεις μια νίκη στα πλέι οφ, θα πρέπει να την πάρεις. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί για τα πλέι οφ. Ότι κάνεις στη σεζόν, θα σου βγει και τα πλέι οφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.