Ομπράντοβιτς: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας»

Πεπεισμένος πως αν οι παίκτες του αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους θα προκριθούν στο final-four της Κωνσταντινούπολης είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πεπεισμένος πως αν οι παίκτες του αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους θα προκριθούν στο final-four της Κωνσταντινούπολης είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως στόχος είναι να παίξουν καλά ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Η σειρά είναι ισόπαλη στο 1-1 και χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Φυσικά, ο κύριος στόχος μας είναι να παίξουμε καλά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αυτό είναι κάτι που είδαμε και  στα δύο πρώτα παιχνίδια στην Αθήνα. Ήταν δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Πιστεύω επίσης, πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο Ισραήλ. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί. Ξέρουμε πώς είναι οι φίλοι της Μακάμπι,  πώς υποστηρίζουν την ομάδα τους και πως υπάρχει sold out στη Nokia Arena. Τι  πρέπει να κάνουμε; Να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Ζοτς» στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.