Θέλουν τις μετοχές του Τζίγγερ οι παλαίμαχοι

Τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλουν να αποκτήσουν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τρέξουν τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού».

Τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλουν να αποκτήσουν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τρέξουν τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού». Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, θέλουν να τους παραδώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τις μετοχές, ώστε να μπορέσουν να μεσολαβήσουν ώστε να βρεθεί κάποιος νέος επενδυτής.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η οριακή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά στην ιστορία του, μας αναγκάζει να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες σε μία προσπάθεια να μην κατρακυλήσει άλλο η αγαπημένη μας ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διοικητικό και οικονομικό τέλμα. Οι μέτοχοι της ομάδας με τη στάση τους δείχνουν ότι λύση πολύ δύσκολα θα βρεθεί με την παρούσα σύνθεση. Οι ευθύνες τους είναι μεγάλες και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κρίση για να τις αποδώσει.


Η απόδοση των ευθυνών όμως δεν λύνει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή είναι να ρίξει και άλλο νερό στον μύλο του διχασμού που συνεχίζει να τρώει τα σωθικά της αγαπημένης μας ομάδας. Εμείς, οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, πήραμε απόφαση να πάρουμε μία πρωτοβουλία για να διαφοροποιηθεί αυτή η κατάσταση τέλματος που επικρατεί και που οδηγεί με βεβαιότητα στην ολική καταστροφή.


Η εποχή Βαρδινογιάννη για τον Παναθηναϊκό έχει τελειώσει, με τα θετικά και τα αρνητικά της. Η ιστορία θα κρίνει τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού για τις πράξεις του. Αρχίζουμε από αυτόν γιατί έχει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, τονίσει ότι παραχωρεί τις μετοχές του. Αφού λύση δεν βρίσκεται και συνεχώς με κάποιον τρόπο παρουσιάζεται ένα αδιέξοδο στην ολοκλήρωση της κίνησης αυτής, είτε με δικές του ευθύνες, είτε με κάποιων άλλων, τον καλούμε από τη στιγμή που δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με την ομάδα, όπως λέει ο ίδιος, να παραδώσει τις μετοχές του στο σύλλογο μας για να μην συνεχίσει να αποτελεί η παρουσία του ούτε βάρος για την ίδια την ομάδα, ούτε άλλοθι για όσους θέλουν να βοηθήσουν και δεν το κάνουν όσο είναι παρών. Ο νομικός τρόπος της παραχώρησης των μετοχών θα βρεθεί, εάν υπάρχει πραγματικά η διάθεση να αποχωρήσει.


Για τους υπόλοιπους μετόχους, αλλά και για όσους τον τελευταίο καιρό έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα, ο δρόμος είναι ανοιχτός να συμπορευθούν μαζί μας, είτε να επιλέξουν κι αυτοί να αποτελέσουν παρελθόν από το σύλλογο. Αν επιλέξουν να βοηθήσουν, όπως έχουν πει, ας το κάνουν και εμείς θα τους ακολουθήσουμε στο δύσκολο δρόμο της σωτηρίας της ομάδας. Αλλιώς ας μας παραδώσουν και αυτοί τις μετοχές τους για να προσπαθήσουμε εμείς και ο κόσμος της ομάδας να περισώσουμε ότι γίνεται.


Αν είναι ο Παναθηναϊκός να πέσει στα βράχια, να μην πάει αβοήθητος. Να μην έχει κανείς τύψεις ότι δεν προσπάθησε να τη σώσει. Και εμείς οι παλαίμαχοι της ομάδας είμαστε αποφασισμένοι, όπως νομίζουμε και ο περισσότερος κόσμος της, να την κάνουμε αυτή την προσπάθεια.


Ο πρώτος στόχος πρέπει να πρέπει να είναι η άμεση ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Χωρίς θεσμικά όργανα σε ισχύ δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική προσπάθεια για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός το διασυρμό. Δεν νοείται ο Παναθηναϊκός να πορεύεται ακέφαλος, ειδικά στο εξαιρετικά δύσκολο μονοπάτι που διαβαίνει. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν το σύλλογο και θα κάνουν θυσίες για αυτόν. Και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.


Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, πάντως η προσπάθεια πρέπει να γίνει. Για να ξεφύγει σε πρώτη φάση το καράβι απ’ την ξέρα. Και στη συνέχεια αν μπορεί, να βγει και πάλι περήφανο στο πέλαγος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.