Γιασικεβίτσιους: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικρατήσει της Μακάμπι στο Ισραήλ εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατά την άφιξη της ομάδας στο Τελ Αβίβ.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικρατήσει της Μακάμπι στο Ισραήλ εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατά την άφιξη της ομάδας στο Τελ Αβίβ. Ο Λιθουανός γκαρντ με δηλώσεις του στα ξένα μέσα δεν έκρυψε τα συναισθήματα του για την άλλοτε ομάδα του, ωστόσο ξεκαθάρισε  πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι.

«Η Μακάμπι έδειξε τις ικανότητές της στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά κι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το πληρώσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Μπλου πέτυχε μεγάλα καλάθια, εμείς στο τέλος είχαμε κάποιες κακές επιλογές και το ματς θα μπορούσε να καταλήξει υπέρ οποιασδήποτε από τις δύο ομάδες στην παράταση», δήλωσε αρχικά ο «Σάρας» και συμπλήρωσε:

«Γιατί να μην κερδίσουμε; Μας κέρδισαν μία φορά στην έδρα μας, αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε κι εμείς στη δική τους. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο ματς κι ελπίζω να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε καλοί από το πρώτο λεπτό».

Σχετικά με την επιστροφή του στο Ισραήλ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος της Μακάμπι, ο 36χρονος άσος
ανέφερε: «Σίγουρα οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα θα είναι έντονα, αλλά είναι εντάξει. Η σχέση μου με τον κόσμο της Μακάμπι ήταν ανέκαθεν πολύ καλή, αλλά αυτό που προέχει για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.