Κάκωση ο Μαργαρίτης, προβλήματα με Κατσίβελη, Ζάρα

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όπως φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και οι Δημήτρης Κατσίβελης, Θόδωρος Ζάρας, αποκόμισαν προβλήματα από το φιλικό τεστ που έδωσε ο ΠΑΟΚ τη Μ. Τρίτη (3/4), στο PAOK Sports Arena, απέναντι στη Mega Bemax.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όπως φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και οι Δημήτρης Κατσίβελης, Θόδωρος Ζάρας, αποκόμισαν προβλήματα από το φιλικό τεστ που έδωσε ο ΠΑΟΚ τη Μ. Τρίτη (3/4), στο PAOK Sports Arena, απέναντι στη Mega Bemax.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία για τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο αριστερό γόνατο, εξαιτίας των οποίων αναγκάστηκε να αφήσει το παρκέ του γηπέδου, στο ματς με τους Σέρβους, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε κάκωση. Θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θεραπεία, θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες και θα δοκιμάσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα που θα γίνει από τους «ασπρόμαυρους» το Μ. Σάββατο (7/4).

Ο Κατσίβελης, από την άλλη, χτύπησε στην περιοχή του καρπού του αριστερού του χεριού, υποβλήθηκε, επίσης, σε αξονική, από την οποία διαπιστώθηκε κάκωση πηχεοκαρπικού, ενώ ο Ζάρας, έμεινε εκτός προπόνησης σήμερα, λόγω τενοντίτιδας στο αριστερό πόδι. Τόσο ο πρώτος, όσο και ο δεύτερος, όπως ισχύει και με τον Μαργαρίτη, θα κινηθούν με θεραπεία και θα δοκιμάσουν να προπονηθούν το Μ. Σάββατο (7/4).

Τραυματίας, με τενοντίτιδα, παραμένει και ο Δημήτρης Καραμανώλης. Ο νεαρός γκαρντ συνεχίζει να κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στο γήπεδο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του θα βρίσκονται και αύριο το απόγευμα. Ρεπό θα έχει η ομάδα την Μ. Παρασκευή (6/4), θα υπάρχει επιστροφή σε πρόγραμμα προπονήσεων το Μ. Σάββατο, γεγονός που θα συνεχιστεί, χωρίς διακοπή, εν όψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν, για τη Basket League, απέναντι σε ΑΕΚ (11/4) και Λαύριο (15/4), εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.