Αδικεί τη Ρεν η ισοπαλία (video)

Η αναμέτρηση στο Ρόαζον Παρκ για την 31η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Ρεν και τη Μονακό διεξήχθη με καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής των Μονεγάσκων στον τελικό του Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πρέπει να αισθάνεται τυχερή που κατάφερε να επιστρέψει στο Πριγκιπάτο με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς η Ρεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει, τουλάχιστον και, δεύτερο γκολ.

Ο Σαμπρί Λαμουσί έχει δημιουργήσει από το Νοέμβριο που ανέλαβε τη Ρεν μια ομάδα “χάρμα ιδέσθαι” και μπήκε στη σέντρα της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Μονακό ούσα αήττητη στα τελευταία έξι ματς στο πρωτάθλημα. Η Μονακό μετά το χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ από την ΠΣΖ έψαχνε επέκταση του αήττητου των δεκαπέντε αγώνων στη Λιγκ 1 κι επιστροφή στις νίκες για να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας στη δεύτερη θέση από τη Μαρσέιγ. 

Η Ρεν κυριάρχησε από την αρχή στο γήπεδο και προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με το Νιανιόν. Η ισοφάριση του Ρόνι Λόπες μετά από εννέα λεπτά, ήταν ό,τι μπορεί να χαρακτηριστεί ουσιαστική αντίδραση των φιλοξενούμενων στη διάθεση κυριαρχίας της Ρεν. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αντρέ, είδαν το Σούμπασιτς να κάνει τρεις σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει την ισοπαλία αλλά και τον Ινού που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος να αποτυγχάνει με κεφαλιά προ κενής εστίας (!) στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Η Ρεν ανέβηκε στην πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, με ένα βαθμό περισσότερο από τη Μονπελιέ κι επιβεβαίωσε ότι μπορεί ξεκάθαρα να ονειρεύεται την παρουσία της στα ευρωπαϊκά γήπεδα την προσεχή σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.