Παρέλασε στη Νέα Υόρκη ο Αστέρας Τρίπολης (photos)

17/04/2019 • 16:03
Ο Αστέρας Τρίπολης στη Νέα Υόρκη
  • shares
Τη δική του εκπροσώπηση στην ετήσια Παρέλαση εορτασμού της Εθνικής Παλιγγενεσίας στη Νέα Υόρκη, είχε ο Αστέρας Τρίπολης. 

Οι Αρκάδες αναφέρουν:

Ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ η εκπροσώπησή της στην ετήσια Παρέλαση εορτασμού της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που πραγματοποιούν κάθε χρόνο τα Ελληνικά Σωματεία της Αμερικής και έλαβε χώρα στις 14 Απριλίου στην Νέα Υόρκη!

Ο Partner της IBF-Intelligent Business Forces κ. Μάριος Χρήστος Σφαντός είχε την τιμή και την χαρά να εκπροσωπήσει το Club!

Η IBF ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές της λαμπρής Παρέλασης, τις Ελληνίδες, τους Έλληνες και τα Ελληνοπούλα που αγκάλιασαν την εκπροσώπηση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την PAN-ARCADIAN FEDERATION OF AMERICA, τον Πρόεδρό της, κ. Ανδρέα Παπαντωνίου, τον πρώην Πρόεδρο, κ. Δημήτριο Φίλιο, τα στελέχη της, κ. Γιώργο Σουρούνη και κ. Γιώργο Ξερακιά και τον κ. Χρήστο Βουρνά, πρώην Πρόεδρο της PFA και νυν Προέδρο της PFA/Chapter/GEROS TOU MOREA, για την πολύτιμη συνδρομή και την θερμή τους φιλοξενία στην Παρέλαση, αλλά και στο πολύ ζεστό γεύμα που ακολούθησε τον λαμπρό εορτασμό!

Πολλά ευχαριστώ στην ποδοσφαιρική ομάδα του Asteras Tripolis New York και στον επικεφαλής της, κ. Απόστολο Λαγό για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν και την θερμή τους συμπαράσταση!

Η IBF ευχαριστεί θερμά τον Partner της κ. Μάριο Χρήστο Σφαντό για την πολύ σημαντική συνδρομή του!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ εισέπραξε και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που είναι κομμάτι της ιστορίας του τόπου της Αρκαδίας και του ομογενειακού Ελληνισμού των Απανταχού Αρκάδων, που συνδράμει διαρκώς στην ενίσχυση των δεσμών του Ελληνισμού με την Μητέρα Πατρίδα και που έδωσε την τιμή της εκπροσώπησής της στην IBF.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 17:15

Live
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..