Οι εντολές Σαββίδη για την τελική ευθεία

Συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ-Αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και ζήτησε να μην γίνεται καμία συζήτηση για φιέστα μέχρι να κατακτήσει ο Δικέφαλος και μαθηματικά τον τίτλο
15/04/2019 • 20:22
Ο Ιβάν Σαββίδης
  • shares
Τόσο το βράδυ της Κυριακής, μετά το παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ όσο και το πρωί της Δευτέρας ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια σειρά από συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Τόσο με τα μέλη της διοίκησης όσο και με τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος,τεχνικό τημ και τους αρχηγούς.
Δύο ήταν τα θέματα που απασχόλησαν. Το ένα είχε να κάνει με τους τραυματισμούς. Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις ατυχίες που έχουν πλήξει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ζήτησε, σε κάθε περίπτωση, να ενισχυθούν οι μηχανισμοί πρόληψης και αποθεραπείας.
Το δεύτερο είχε να κάνει με την απαίτηση του Σαββίδη να μην γίνει καμία κουβέντα για το τελετουργικό της φιέστας του πρωταθλήματος πριν ακόμη εξασφαλιστεί μαθηματικά ο τίτλος. "Είμαστε ένα βήμα μακριά, όλες μας οι δυνάμεις θα πρέπει να πάνε στο πώς θα κάνουμε αυτό το βήμα", είπε κάτι που βρήκε όλους σύμφωνους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους