Ένα ξεχωριστό φιλικό στην Τρίπολη!

Στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, την Μεγάλη Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί ένας ξεχωριστός αγώνας. Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" η Μικτή εκπροσώπων των Δημοσιογράφων θα αντιμετωπίσει τη Μικρή εργαζομένων του Αστέρα Τρίπολης σε ένα αγώνα που έχει ως σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με Νεοπλασματικές Ασθένειες (Αξιον Εστί).

Στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, την Μεγάλη Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί ένας ξεχωριστός αγώνας. 

Στο  “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” η Μικτή εκπροσώπων των Δημοσιογράφων θα αντιμετωπίσει τη Μικρή εργαζομένων του Αστέρα Τρίπολης  σε ένα αγώνα που έχει ως σκοπό την  ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με Νεοπλασματικές Ασθένειες (Αξιον Εστί). 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διάθεση για ποδόσφαιρο και συνεισφορά στα ύψη!
Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον ίδιο σκοπό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το κεντρικό σύνθημα “Δίνουμε Αίμα, Αγάπη, Ελπίδα”, στηρίζουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας “Άξιον Εστί”.

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου “Αξιον Εστί” είναι προγραμματισμένη για τις 27-28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρου στην Τρίπολη. Ωρες: 11:00 με 17:00 από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων η Αγία Σοφία.
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 2014 και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με την υπ’ αρίθμ: 1008/2014 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και σκοπός του είναι:

α. Η χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή παροχή αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου “ΠΑΙΔΩΝ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”
β. Η ανάπτυξη και διάδοση της ιδέας της δωρεάς του μυελού των οστών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.