Μπήκαν Μάνταλος Τσόσιτς!

Η τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα για την ΑΕΚ, περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, στο οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Μάλιστα σε αυτό συμμετείχαν οι Πέτρος Μάνταλος και Ούρος Τσόσιτς.

 Η τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα για την ΑΕΚ, περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, στο οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Μάλιστα  σε αυτό συμμετείχαν οι Πέτρος Μάνταλος και Ούρος Τσόσιτς. 

Ωστόσο η επιστροφή του δεν αναμένεται σύντομα, καθώς υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να βιαστούν και θα του δώσουν όπως είναι φυσικό, όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να είναι πλήρως έτοιμος για να αγωνιστεί ξανά. 
Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού, υπέστη κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν συμμετείχε, ακολουθώντας αποφόρτιση καθώς ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις όπως και ο Γιαννούτσος που χθες συμμετείχε σε φιλικό με την Εθνική Ελπίδων. Ο Βράνιες έκανε θεραπεία ενώ ποδοσφαιριστές κάτω από την κ20 συμμετείχαν στο διπλό. Ο λόγος για τους Νίκο Σπηλιώτη, Αλέξη Ασπρογιάννη και Δημήτη Ψάνη. 

Το τέλος της προπόνησης βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να ανανεώνουν το ραντεβού του για τη Δευτέρα του Πάσχα τότε που θα ξεκινήσει και πάλι η προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.