Μπλατ: «Δε λέει τίποτα η νίκη στο ΟΑΚΑ»

Να εκμεταλλευτεί τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ θέλει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Να εκμεταλλευτεί τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ θέλει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο τεχνικός της «ομάδας του λαού» χαρακτήρισε «ιστορική» την επικράτηση της περασμένης Πέμπτης επί των «πρασίνων», ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή από την ομάδα του στις δυο επόμενες αναμετρήσεις της «Nokia Arena». Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε 92-75 της Μπνέι Χασαρόν για το πρωτάθλημα του Ισραήλ και πλέον στρέφει την προσοχή της στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά, ο Μπλατ τόνισε: «Δεν κρατάμε τίποτα από αυτό το ματς πέρα από τη νίκη. Η Μπνέι Χασαρόν δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Απλώς θέλαμε να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε χωρίς να έχουμε προβλήματα. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ήταν ιστορική για τη Μακάμπι, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως ήταν απλώς μία νίκη σε μία σειρά αγώνων και δεν μας εξασφαλίζει τίποτα».

Από την πλευρά του, ο Γκάι Πνίνι δήλωσε: «Αρχίσαμε το ματς χαλαρά και κάπως βαριεστημένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Αυτό που μετρά είναι πως νικήσαμε. Η πραγματική Μακάμπι είναι αυτή που είδατε την Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μία ομάδα που παλεύει και που έχει χαρακτήρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.