Ξεκίνησε προσπάθειες συμβιβασμού ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει τον χρόνο να τον πιέζει ασφυκτικά πλέον, στην υπόθεση της φοροδιαφυγής από το ισπανικό δημόσιο και έδωσε εντολή στους δικηγόρους του, να ξεκινήσουν εκ νέου επαφές με την άλλη πλευρά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει τον χρόνο να τον πιέζει ασφυκτικά πλέον, στην υπόθεση της φοροδιαφυγής από το ισπανικό δημόσιο και έδωσε εντολή στους δικηγόρους του, να ξεκινήσουν εκ νέου επαφές με την άλλη πλευρά. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι εκπρόσωποι του Πορτογάλου επιθετικού φέρονται να παραδέχτηκαν την ενοχή του πελάτη τους στη συνάντηση που είχαν στις αρχές, προκειμένου να ρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ποινή που θα του επιβληθεί.

Για να συμβεί αυτό θα κληθεί να πληρώσει ο παίκτης των «μερένχες» ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα του επιβληθεί και ποινή φυλάκισης, η οποία θα είναι εξαγοράσιμή. Τις ίδιες περιπέτειες είχαν το προηγούμενο διάστημα οι Λιονέλ Μέσι και Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίοι όμως είχαν αποφασίσει να πληρώσουν άμεσα. Ο Ρονάλντο κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, αν δεν καταφέρει να έρθει άμεσα σε συμφωνία με την πλευρά του ισπανικού δημοσίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.