Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix: Η Attica Bank τρέχει για καλό σκοπό


Τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης του ‘”Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’” τόνισαν σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι, πόλη εκκίνησης του Grand Prix, ο δήμαρχος Γαλατσίου, η διοργανώτρια εταιρία, ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και οι εκπρόσωποι της Attica Bank (μέγας χορηγός) και του Action24.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος τόνισε:

“Είναι ιδιαίτερη τιμή που το Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’ ξεκινάει από το Δήμο Γαλατσίου. Αυτή η εκδήλωση είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδείξουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας και να κινητοποιήσουμε τον κόσμο μας. Ως δημοτική αρχή υλοποιούμε το όραμα μας, ώστε να γίνει το Γαλάτσι ένας σημαντικός αθλητικός προορισμός.

Σημαντικό όμως για εμάς είναι να αναδείξουμε και ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί την πόλη μας, όπως είναι η απαίτηση της διεκδίκησης του κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστήριου του Γαλατσίου, γι’ αυτό και η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει έξω από την είσοδο της Ολυμπιακής εγκατάστασης.

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι η συμμετοχή των δημοτών όλων των συνδιοργανωτών δήμων είναι δωρεάν και καλώ όλους τους δημότες του Γαλατσίου να συμμετάσχουν ενεργά.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, την ATTICA BANK, στο Action24 που είναι χορηγός επικοινωνίας, το MetropolitanHospital και κυρίως στους αθλητές και τους πρωταθλητές που θα τρέξουν μαζί μας και θα αναδείξουν αυτή τη διοργάνωση”.

Ο εκπρόσωπος της ATTICA BANK Ηλίας Παπαλεξάνδρου, επισήμανε:

Οι αγώνες δρόμου, όπως αυτοί που θα γίνουν στους πέντε δήμους, εμπεριέχουν και ένα μήνυμα πέρα από το “ευ αγωνίζεσθαι”’ και τα αθλητικά ιδεώδη. Είναι το μήνυμα του καθημερινού αγώνα που κάνουμε όλοι ο καθένας στον τομέα του. Η Attica Bank που στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια, έδωσε πρόσφατα έναν αγώνα και τον κέρδισε. Το μήνυμα είναι πως αν πιστεύεις σε ένα σκοπό, παλεύεις και αγωνίζεσαι, μπορείς να τα καταφέρεις. Στο ‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix δεν θα αναμετρηθούν οι αθλητές μόνο με τους συναθλητές τους αλλά και με τον εαυτό τους. Όπως συμβαίνει καθημερινά γύρω μας.

Η Attica Bank με μεγάλη κοινωνική προσφορά στηρίζει το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ και τα μηνύματα ζωής που θα δώσει σε όλους μας.

Ο εκπρόσωπος του Action24, Μάριος Φιλιππούσης τόνισε ότι το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση και θα στηριχθεί από το Action24 γιατί εκπέμπει πολλαπλά μηνύματα.

Ο διοργανωτής των αγώνων Ανδρέας Καπώνης Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου η ‘‘Ευεξία’’ Feel Good Sports Club ευχαρίστησε την ATTICA BANK και τους άλλους χορηγούς για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση ενός αγώνα που προάγει όπως είπε την άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Διευκρίνισε ότι θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους συμμετέχοντες οι οποίοι όλοι θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

O Πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και προπονητής του αθλητικού συλλόγου Feel Good Sports Club κάλεσε όχι μόνο τους κατοίκους του Γαλατσίου αλλά και τους υπόλοιπους του Λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στο ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ που θα διεξαχθεί στους Δήμους: Γαλατσίου (24 Ιανουαρίου), Πεύκης / Λυκόβρυσης (14 Φεβρουαρίου), Π. Φαλήρου (13 Μαρτίου), Πεντέλης (17 Απριλίου) και Αθηναίων (22 Μαΐου). Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα ‘‘τρέξτε για καλό σκοπό’’. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.