“Σώθηκε” με αυτογκόλ στο τέλος η Παρί!

Μια απολαυστική Σεντ Ετιέν με την καλύτερη φετινή εμφάνισή της, έφτασε πολύ κοντά στη νίκη επί των πρωτοπόρων Παριζιάνων στο Ζοφρουά Γκισάρ, ωστόσο ένα αυτογκόλ του Ντεμπουσί στις καθυστερήσεις της στέρησε τη νίκη.

Μια απολαυστική Σεντ Ετιέν με την καλύτερη φετινή εμφάνισή της, έφτασε πολύ κοντά στη νίκη επί των πρωτοπόρων Παριζιάνων στο Ζοφρουά Γκισάρ, ωστόσο ένα αυτογκόλ του Ντεμπουσί στις καθυστερήσεις της στέρησε τη νίκη. 

Η φορμαρισμένη ομάδα του Ζον Λουί Γκασέ επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της, μπήκε πολύ αποφασιστικά και δικαίως προηγήθηκε με τον Καμπελά στο 17′, αφού οι Παριζιάνοι ήταν πολύ νωθροί.

Στο ημίωρο οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι, μετά το μαρκάρισμα του Κιμπέμπε επί του Μπάμπα, όμως ο Αρεολά έπιασε την εκτέλεση του Καμπελά, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του, η οποία είδε τον Κιμπέμπε να αποβάλλεται στο 40′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι Στεφανουά είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν το 2-0, με κορυφαία όλων εκείνη του 74′ με τον Τανάν να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Παρί.

Ο Καβάνι, που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, έχασε προ κενής εστίας ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 76′ κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι Παριζιάνοι δεν θα απέφευγαν την τρίτη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα, ήρθε το αυτογκόλ του Ντεμπουσί στο δεύτερο λετπό των καθυστερήσεων να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ –  Ντεμπουσί, Σούμποτιτς, Περέν (αρχ.), Γκαμπριέλ Σίλβα –  Εμβιλά, Σέλνες –  Καμπελά, Μπάμπα (83′ Παζό), Χαμουμά (68′ Τανάν) –  Μονέ-Πακέ (57′ Εντέπ)

Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά –  Μενιέ, Μαρκίνιος (αρχ.), Κιμπέμπε, Κουρζάβα –  Ντιαρά (46′ Τιάγκο Σίλβα), Λο Σέλσο, Ραμπιό –  Παστόρε (68′ Καβάνι), Ντι Μαρία, Εμπαπέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.