Φώτσης: “Στενοχωριέμαι που έφυγε ο Νίκολας”

Σχετικά με την απομάκρυνση του Ντρου Νίκολας από το έμψυχο δυναμικό της Αρμάνι Μιλάνο τοποθετήθηκε δημόσια ο Αντώνης Φώτσης.

Σχετικά με την απομάκρυνση του Ντρου Νίκολας από το έμψυχο δυναμικό της Αρμάνι Μιλάνο τοποθετήθηκε δημόσια ο Αντώνης Φώτσης. Συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, συμπαίκτες και στην ιταλική ομάδα φέτος Φώτσης και Νίκολας, ήταν αρκετά δεμένοι και η μετακόμισή του Αμερικανού θα στοιχίσει στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ. Ο Φώτσης παραδέχτηκε πως στενοχωρήθηκε στην είδηση της λύσης της συνεργασίας με τον «μπόμπερ» χαρακτηρίζοντας τον πρώην πλέον γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο μεγάλο παίκτη και σπουδαία προσωπικότητα.

    «Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι τον δυσκόλεψε στο Μιλάνο, αλλά μπορώ να πω ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης και σπουδαία προσωπικότητα. Φέτος δεν ήταν ο παίκτης που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε όπως όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύτηκε. Ίσως γιατί δεν έπαιξε καλά σε ορισμένους αγώνες, ίσως γιατί η ομάδα δεν τον βοήθησε. Στενοχωριέμαι που έφυγε, αλλά αυτό είναι μέρος του μπάσκετ. Κοιτάμε μπροστά και το ίδιο θα κάνει και εκείνος,» δήλωσε σε ιταλική ιστοσελίδα ο Αντώνης Φώτσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.