Ρέντναπ: «Δε φταίει η εθνική»

Στην αντεπίθεση βγήκε ο Χάρι Ρέντναπ, στην προσπάθειά του να απαντήσει στην κριτική για την αγωνιστική πτώση που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα η Τότεναμ.

Στην αντεπίθεση βγήκε ο Χάρι Ρέντναπ, στην προσπάθειά του να απαντήσει στην κριτική για την αγωνιστική πτώση που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα η Τότεναμ.
 
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η αιτία για αυτό είναι οι φήμες που ήθελαν τον Ρέντναπ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, αλλά ο ίδιος επέμεινε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
 
«Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Την Αρσεναλ εκτός, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός και την Εβερτον πάλι εκτός έδρας. Μιλάμε για τρία πολύ – πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ισως να μπορούσαμε να πάρουμε τρεις βαθμούς από αυτά, αλλά δεν πήραμε κανέναν», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ που μετρά μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία της ματς πρωταθλήματος. 
 
Επόμενη αντίπαλος είναι η Τσέλσι το Σάββατο. «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Είμαστε πέντε βαθμούς πάνω από αυτήν στη βαθμολογία και πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα», συμπλήρωσε ο Ρέντναπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.