Απάντηση στον Κούγια για τους «παίκτες μεγάλης ηλικίας»

Η διοίκηση της ΑΕΛ απάντησε στο «επιχείρημα» του Αλέξη Κούγια ότι ο αγώνας της με τη Βέροια αναβλήθηκε επειδή οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες... μεγάλης ηλικίας.

Η διοίκηση της ΑΕΛ απάντησε στο «επιχείρημα» του Αλέξη Κούγια ότι ο αγώνας της με τη Βέροια αναβλήθηκε επειδή οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες… μεγάλης ηλικίας. Οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το εξώδικο του προέδρου της Παναχαϊκής και μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι ο μέρος όρος ηλικίας της ομάδας τους είναι 25,4 έτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον κύριο Κούγια για την επισήμανση ότι η ομάδα μας έχει παίκτες «μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι είναι αδύνατο να ακολουθήσουν τον εξαντλητικό ρυθμό των τελευταίων αγωνιστικών». Δυστυχώς, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί κι έτσι δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποδεσμεύσουμε μερικούς «ηλικιωμένους» 25ρηδες για να ανταποκριθούμε στον «εξαντλητικό ρυθμό». Προφανώς, ο μέσος όρος των 25,4 ετών που έχει η πρώτη ομάδα της ΑΕΛ, είναι απαγορευτικός για τα δεδομένα της Football League.

Η αλήθεια είναι ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά στο τελευταίο μας επίσημο παιχνίδι αγωνίστηκαν «βετεράνοι» με μέσο όρο ηλικίας 26,1 χρόνια…
Ο κύριος Κούγιας ζητά με εξώδικο από τον πρόεδρο της Football League να «ανακαλέσει την απόφασή του» για αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΛ-Βέροια. Η μοναδική απόφαση για την οποία ενημερωθήκαμε ανήκει στον γγΑ, κο Πάνο Μπιτσαξή, μετά από γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας για αναβολή του αγώνα, ο οποίος (λόγω έλειψης ημερομηνιών) θα οριστεί σε ημερομηνία κάθε άλλο παρά ευνοϊκή για την προσέλευση του κόσμου.

Προφανώς ο κ. Κούγιας έστειλε σε λάθος παραλήπτη την εξώδικο διαμαρτυρία. Εκτός, βέβαια, κι αν πιστεύει ότι ο κύριος Καλογιάννης θα αγνοήσει την απόφαση του γγΑ και θα πράξει όπως του υποδεικνύει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.