Τζορτζ: “Είμαι χαρούμενος στους Θάντερ”

Ο Πολ Τζορτζ υπογράμμισε πως αναμένεται να παραμείνει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι ευχαριστημένος με την λειτουργία της ομάδας.

Ο Πολ Τζορτζ υπογράμμισε πως αναμένεται να παραμείνει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι ευχαριστημένος με την λειτουργία της ομάδας. Ο Αμερικανός παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και τον Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο παίκτης στο τέλος της σεζόν.

Αρχικά, ο Τζορτζ τόνισε: “Βλέπω τον εαυτό μου να μένει εδώ. Είμαι χαρούμενος με τον οργανισμό, με τους συμπαίκτες μου, με όλα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Το ρεκόρ μας δεν είναι αυτό που θα θέλαμε . Μου άρεσε όμως που έμαθα τους συμπαίκτες μου. Η απάντηση είναι η ίδια. Δεν θα αφήσω τα πλέι οφ ή το πως θα τελειώσουμε τη σεζόν να με πείσουν που θα παίξω του χρόνου. Είναι η πρώτη σεζόν μαζί, η πρώτη χρονιά για αυτό το γκρουπ παικτών. Έχουμε μία ευκαιρία να τα κερδίσουμε όλα αλλά ρεαλιστικά χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η χημεία και να “διαβάζουμε” όλοι την ίδια σελίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγαπώ εδώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.