«Ντούντα»: Με προσοχή, γιατί τίποτα δεν τελείωσε

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει να δει καινούργια πράγματα από πλευράς Σιένα αύριο το βράδυ (21:45) και «προειδοποίησε» προς πάσα κατεύθυνση πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει να δει καινούργια πράγματα από πλευράς Σιένα το βράδυ (21:45) και «προειδοποίησε» προς πάσα κατεύθυνση πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη». Απ’ την άλλη, ο Πέρο Άντιτς πιστεύει πως η πίεση που θα νιώθουν οι Ιταλοί θα αποτελέσει το μειονέκτημα των τελευταίων.

Ο Ολυμπιακός «συγκρούεται» εκ νέου με τη Σιένα την Παρασκευή (23/3) στο «Palaestra». Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και υπό το βλέμμα -και τη στήριξη- των Γιώργου Αγγελόπουλου και Γιώργου Σκινδήλια. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με στόχο το 2-0. Για να το πετύχουν όμως, ο «Ντούντα» εξήγησε πως πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή. Ο λόγος; «Είναι ένας άγραφος νόμος αυτά τα ματς να είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σιένα, που είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κατεβαίνουμε ως φαβορί στο ματς αυτό. Στον πρώτο αγώνα όσο ανεβάζαμε ρυθμό τόσο η Σιένα έχανε το ποσοστό της. Από το 61% του πρώτου δεκαλέπτου έπεσε στους 9 πόντους στην τελευταία περίοδο και στο 28%», τόνισε.

Και εξήγησε πως «πρέπει να προσέξουμε και τους παίκτες που δεν έπαιξαν καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως τον Μος και τον Λαβρινόβιτς που έβαλαν μαζί 5 πόντους. Πρέπει επίσης να πάρουμε πράγματα από παίκτες μας που δεν ήταν όπως τους περιμέναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη ψυχολογικά».

Άντιτς: Να τους εκπλήξουμε πάλι

Ο Πέρο Άντιτς από την πλευρά του θέλει να… εκπλήξουν εκ νέου τους παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. «Πρέπει να μπούμε στον αγώνα με την ίδια ένταση. Να τους εκπλήξουμε και πάλι. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν την εμπειρία και δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς», τόνισε.

Μάλιστα, εξήγησε που βασίζονται τα λεγόμενα του. ο Σκοπιανός «διέγνωσε» πίεση στο στρατόπεδο της Σιένα και θεωρεί πως αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. «Εγώ έκανα πλάκα στον Μακάλεμπ όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε. Ήταν πολύ σοβαρός και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει σε αυτούς. Είναι καλό για εμάς να έχουν τόση πίεση να πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το ματς. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό», επεσήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.