Στην Αυστραλία ο Ολυμπιακός

Στην Αυστραλία θα βρεθεί ο Ολυμπιακός αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν για δεύτερη φορά στην Ιστορία τους στην μακρινή Ήπειρο καθώς συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στις 19 Μαΐου με την MELBOURNE VICTORY

Στην Αυστραλία θα βρεθεί ο Ολυμπιακός αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν για δεύτερη φορά στην Ιστορία τους στην μακρινή Ήπειρο καθώς συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στις 19 Μαΐου με την  MELBOURNE VICTORY και ήδη έχει σημάνει συναγερμός στους ομογενείς που θέλουν να βρεθούν κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Η ανακοίνωση της Πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει:

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με την MELBOURNE VICTORY, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 19 Μαίου.
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας θα υψώσει την ελληνική σημαία μαζί με την ερυθρόλευκη, σε έναν τόπο τόσο μακρινό, αλλά και τόσο κοντινό, μιας και το χώμα της Αυστραλίας έχει ποτιστεί για δεκαετίες απο το μόχθο και τα όνειρα χιλιάδων ελλήνων.
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ταξιδεύει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Αυστραλία, προκειμένου να διαφημίσει -και εκεί- το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μας ανυπομονούν να αγωνιστούν μπροστά στους έλληνες φιλάθλους που θα βρεθούν στο στάδιο της Μελβούρνης.”

Στην ιστοσελίδα “footballaustralia.com.au” μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: “Είναι τιμή για τον σύλλογό μας, που τελικά θα επισκεφτούμε την Αυστραλία. Ελπίζουμε σε περαιτέρω προβολή της ομάδας μας στους χιλιάδες Έλληνες και να τους ψυχαγωγήσουμε με το ιδιαίτερο επιθετικό μας ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόσκληση και ανυπομονούμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.