Προτεραιότητα το θέμα Γκαρσία

Η διατήρηση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για τις προσεχείς σεζόν είναι βασική προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη
27/03/2019 • 17:49
Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος
  • shares

Η διατήρηση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για τις προσεχείς σεζόν είναι βασική προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη. Ο Ματέο Γκαρσία είναι δανεικός από την Λας Πάλμας αλλά ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις με στόχο την οριστικοποίηση της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη και «Κλεάνθης Βικελίδης». Λόγος για τον οποίο έχει ήδη γίνει πρόταση στην ισπανική ομάδα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Αργεντινού, ωστόσο προς την ίδια κατεύθυνση τοποθετείται κι η απόφαση να πραγματοποιηθεί ταξίδι την επόμενη εβδομάδα στους Κανάριους Νήσους από τον τεχνικό διευθυντής της ομάδας, Ντίνο Διαμαντόπουλο προκειμένου να καταστεί όσο το δυνατό περισσότερο πιο αντιληπτό το σφοδρό ενδιαφέρον της ομάδας για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή αλλά και για να κερδηθεί υπερπολύτιμος χρόνος.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.