Άντερσεν: «Αθλητικός και γεμάτος ενέργεια ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Ντέιβιντ Άντερσεν μετά την ήττα της Σιένα από τους «ερυθρόλευκους».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Ντέιβιντ Άντερσεν μετά την ήττα της Σιένα από τους «ερυθρόλευκους». Ο σέντερ του ιταλικού συλλόγου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ανέλυσε την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στους επόμενους αγώνες της σειράς.

Αναλυτικά όσα είπε ο 31χρονος άσος της Σιένα:

«’Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Σίγουρα, χάσαμε, αλλά θα πρέπει να λειτουργήσουμε με θετική σκέψη, ενόψει του δεύτερου αγώνα στην έδρα μας. Θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, ώστε να καταλάβουμε το τι κάναμε λάθος, για να το διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι την Παρασκευή.
 
Είχαμε ορισμένες πολύ καλές στιγμές, παρά την ήττα μας. Χαλαρώσαμε για περίπου τρία λεπτά προς το τέλος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο παιχνίδι, εκεί που είχαμε αποκτήσει διαφορά.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ αθλητική και γεμάτη ενέργεια ομάδα. Έκαναν τα σωστά πράγματα, την σωστή στιγμή και ευστόχησαν σε όλα τα καθοριστικά σουτ στα οποία δοκίμασαν. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και η άμυνα μας στο “ζωγραφιστό” ήταν κακή.

Πρέπει σε αυτούς τους δύο τομείς, λοιπόν, να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, οπότε ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά. Χρειάζεται να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.