Ολικό λίφτινγκ στον Πανιώνιο

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Πανιώνιος φαίνεται πως έκανε τον κύκλο του. Η διοίκηση των “κυανέρυθρων” αντιλαμβάνεται πως η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα σε πρόσωπα γι' αυτό και ας μη μας προκαλέσει έκπληξη το ενδεχόμενο ο Νίκος Ζαμάνης να τ' αλλάξει όλα το προσεχές καλοκαίρι. Και αν όχι όλα σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Πανιώνιος φαίνεται πως έκανε τον κύκλο του. Η διοίκηση των “κυανέρυθρων” αντιλαμβάνεται πως η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα σε πρόσωπα γι’ αυτό και ας μη μας προκαλέσει έκπληξη το ενδεχόμενο ο Νίκος Ζαμάνης να τ’ αλλάξει όλα το προσεχές καλοκαίρι. Και αν όχι όλα σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. 

Στους τερματοφύλακες, υπάρχει ο Κότνικ, η αποκάλυψη του πρωταθλήματος για μένα, ο Γιώργος Μπαντής και ο πιτσιρικάς, Λευτέρης Αστράς. Ο Σλοβένος λογικά θα πωληθεί μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε, το συμβόλαιο του Μπαντή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν είναι στο πλάνο ν’ ανανεωθεί. Ο Αστράς ανανέωσε τον Ιανουάριο, οπότε έχει πιθανότητες να μείνει. 

Στους αμυντικούς, ο Νόβακ είναι το νέο πρόσωπο που ακόμα δεν έχουμε δει σ’ επίσημο ματς. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο αποκτήθηκε με την προοπτική να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν. Ο Γκιοατά που τραυματίστηκε θα μπαίνει σιγά σιγά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ μένει να δούμε αν θα μείνει ο Μπανανά. Ο Σαραμαντάς και ο Τασουλής θα καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δεξιά βρίσκεται ο Παπαγεωργίου. Ο Βλάχος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει χάσμα μεταξύ τους. Ο Σταυρόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ. 

Στη μεσαία γραμμή, ο Μανώλης Σιώπης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται, ενώ και ο Παναγιώτης Κόρμπος δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο. Και με τον αρχηγό των “κυανέρυθρων” έχει γίνει κουβέντα για την ανανέωση, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν ο Κυριάκος Σαββίδης. Ο Μπραχίμι αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ οι πιτσιρικάδες θα παραμείνουν εκτός απροόπτου στο δυναμικό του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν. 

Στην επίθεση, ο Γιώργος Μασούρας λογικά θα παραχωρηθεί σε σύλλογο εντός ή εκτός Ελλάδας, αν έρθει πρόταση και για τους Σπιριντόβιτς, Ντουρμισάι ο Πανιώνιος εάν ικανοποιηθεί δεν θα απαντήσει αρνητικά. Ο δανεισμός του Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Όσο για τον Σαμέντ Γεσίλ, οι πολλοί τραυματισμοί αλλά και η έλλειψη διάθεσης που δείχνει ο Γερμανός επιθετικός τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου. 

Ο Νίκος Ζαμάνης και ο προπονητής που θα βρίσκεται στον πάγκο, είτε ανανεώσει ο Γρηγορίου, είτε επιλεγεί κάποιος άλλος θα έχουν μπόλικη δουλειά το προσεχές καλοκαίρι.
Θα κινηθούν για 8-10 παίκτες μίνιμουμ για τη νέα σεζόν, καθώς ο Πανιώνιος θα είναι “γυμνός” στο ρόστερ του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.