Μάριτς: Καυτό και απροσπέλαστο το ΟΑΚΑ με 20.000 φιλάθλους

Οι Ισραηλινοί ρώτησαν τον Άλεξ Μάριτς πως περιμένει πως θα τα... βγάλει πέρα ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Μακάμπι, που είναι μια από τις πιο «καυτές» στην Ευρωλίγκα.

Οι Ισραηλινοί ρώτησαν τον Άλεξ Μάριτς πως περιμένει πως θα τα… βγάλει πέρα ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Μακάμπι, που είναι μια από τις πιο «καυτές» στην Ευρωλίγκα. Ο σέντερ των «πρασίνων» απάντησε λέγοντας πως και το ΟΑΚΑ είναι «άντρο» και μάλιστα… απροσπέλαστο για πολλούς όταν έχει 20.000 κόσμο.
Μιλώντας σε ισραηλινό Μέσο Ενημέρωσης, εν όψει του αποψινού δεύτερου αγώνα με τη Μακάμπι, ο Σερβοαυστραλός τόνισε πως «στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά σαν ομάδα και αυτό έφερε το αποτέλεσμα που είδαμε. Ξέρω πως και η έδρα της Μακάμπι είναι πολύ «καυτή», αλλά κι εδώ στο ΟΑΚΑ δεν είναι εύκολο να αντεπεξέλθει ένας αντίπαλος με 20.000 κόσμο», τόνισε ο σέντερ των «πράσινων».
Ο ίδιος λαμβάνει πια όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τίθεται απέναντι στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στους προημιτελικούς, λέγοντας ότι «λατρεύω να παίζω σε μεγάλα παιχνίδια και κάθε παίκτης ζει γι’ αυτή. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, πολύ έμπειρος και αυτό μας βοηθά πολύ. Πλέον παίζω περισσότερο κι αυτό είναι επιλογή του προπονητή. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό». Όσον αφορά στον «Σόφο» και στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι ο Έλληνας σέντερ δυσκολεύεται σχεδόν πάντα απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ότι «δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένας παίκτης που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Πιστεύω πως στη Μακάμπι είναι καλύτερος παίκτης από ό,τι υπήρξε στον Ολυμπιακό, δουλεύει πολύ σκληρά και κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει».
Τέλος, του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις αποδοκιμασίες των «πράσινων» φιλάθλων προς το πρόσωπο του Θοδωρή Παπαλουκά με τον Μάριτς να εξηγεί πως «δεν ξέρω την προϊστορία στις σχέσεις του Παπαλουκά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά υποθέτω πως οφείλεται στο γεγονός ότι έπαιζε στον Ολυμπιακό. Ό,τι πάντως κι αν γίνεται στις κερκίδες, αυτό που μετρά είναι τι γίνεται στο γήπεδο», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.