Πέλκας: "Ο υπερπαίκτης Βιεϊρίνια και ο Μέσι" (video)

Από τον 26χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ ζητήθηκε για το PAOK TV και για το «My 5 a side Dream Team» να κάνει ομάδα-Οι επιλογές του ήταν ξεχωριστές
24/03/2019 • 19:30
Ο Δημήτρης Πέλκας
  • shares
Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που για την ενότητα του PAOK TV, το «My 5 a side Dream Team», έκανε τις επιλογές μιας πεντάδας παικτών.
Σε αυτές τις επιλογές διάλεξε, μεταξύ άλλων, δύο παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Τον Πασχαλάκη για την εστία λέγοντας ότι "δεν τρώει γκολ σε μεγάλη εστία πόσο μάλλον σε μια μικρή, οπότε το "μηδέν" πίσω" και τον Βιεϊρίνια για τον οποίον με χαρακτηριστικό τρόπο καταθέτει την εκτίμησή του, χαρακτηρίζοντάς τον... "υπερπαίκτη που κάνει τα πάντα".
Στην πεντάδα, εκτός από τον ίδιο είναι και ο Ινιέστα ("κάνει κομπολόι την μπάλα, δεν τη χάνει ποτέ") με τον Μέσι για τον οποίο λέει: "Ο κορυφαίος, κατ' εμέ, όλων, όλων των εποχών. Θα κερδίζει μόνος του όλα τα ματς".

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν