Κούης για τα 105α γενέθλια: "Ο Άρης είναι μέρος της ζωής μας"

Η ανάρτηση της μεγάλης δόξας του Αρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου για τα γενέθλια του συλλόγου που συμπληρώνει 105 χρόνια ζωής-"Μια ιστορία γεμάτη με αγώνες, περηφάνια και αξιοπρέπεια", σημειώνει σχετικώς
24/03/2019 • 17:26
Ο Ντίνος Κούης
  • shares
Ο Ντίνος Κούης έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τα γενέθλια του Αρη που αύριο (Δευτέρα, 25/3) συμπληρώνει 105 χρόνια ιστορίας. Ο Ντίνος Κούης που είναι ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές και σε γκολ στην ιστορία του Αρη αναφέρει σχετικώς:
«Ο Άρης μας γιορτάζει τα 105 χρόνια της ιστορίας του. Μια ιστορία γεμάτη με αγώνες, περηφάνια και αξιοπρέπεια. Στοιχεία που έχει από την ημέρα της ίδρυσης του μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να διατηρεί..
Από την πρώτη μέρα φαινόταν ότι αυτός ο Σύλλογος θα μεγαλουργήσει.
Και ότι έχει πετύχει το έχει καταφέρει με την αξία του και τους αγώνες του.
Αυτός είναι ο λόγος που εξακολουθεί να λατρεύεται από χιλιάδες κόσμο. Γιατί πλέον ο Άρης δεν είναι απλά ένας Σύλλογος ή μια Ομάδα, αλλά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο.
Παρά τις ταλαιπωρίες που έχει ο Σύλλογος σε όλους τους τομείς, ποτέ δεν έμεινε μόνος.
Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, ήμασταν και θα είμαστε εκεί να τον στηρίζουμε και να κρατάμε ψηλά τη σημαία του.
Γιατί ο Άρης είναι μέρος της ζωής μας.
Ένα Σύλλογος με το DNA του αγωνιστή και του Πρωταθλητή. Με έναν κόσμο πιστό.
Ένας Σύλλογος που ήταν, είναι και θα είναι το καμάρι της Θεσσαλονίκης.
Ένας Σύλλογος που έβγαλε από τις τάξεις του μεγάλες προσωπικότητες της χώρας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.
Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του Συλλόγου. Η στιγμή που υπέγραψα το 1974 σε αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο είναι η σημαντικότερη στιγμή της αθλητικής μου καριέρας γιατί αποτέλεσε την αρχή ενός ωραίου ταξιδιού με τα χρώματα του Άρη. Ένα ταξίδι που ακόμα συνεχίζεται αφού η αγάπη που δέχομαι ακόμα και σήμερα αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι εκείνη η στιγμή ήταν η σημαντικότερη.
Κι αν ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο πάλι στον Άρη θα έπαιζα.
Χρόνια μας Πολλά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν