Θέλει να κρατήσει τον Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αχμέντ Χασάν στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο και έχει κάνει τη σχετική εισήγηση στη διοίκηση των “ερυθρολεύκων”.
23/03/2019 • 10:24
Ο Αχμέντ Χασάν
  • shares
Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αχμέντ Χασάν στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο και έχει κάνει τη σχετική εισήγηση στη διοίκηση των “ερυθρολεύκων”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα επαφές με την Μπράγκα, προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Αιγύπτιου επιθετικού, τον οποίο έχουν αποκτήσει ως δανεικό το περασμένο καλοκαίρι.

Η ρήτρα που προβλέπεται στη συμφωνία των δυο πλευρών είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, με τους “ερυθρολεύκους” να μην επιθυμούν να καταβάλουν τα συγκεκριμένα χρήματα και να κάνουν προσπάθειες, ώστε να ρίξουν τις απαιτήσεις των Πορτογάλων. Η Μπράγκα κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του Χασάν και το υπόλοιπο 50% ανήκει στη Ρίο Άβε. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να στρέψει την προσοχή του σε άλλους επιθετικούς, αν τελικά δεν στεφθούν οι προσπάθειές του για την απόκτηση του Χασάν με επιτυχία. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον