Η πρόταση του Ολυμπιακού στην Μπράγκα

Την πρόθεση του Ολυμπιακού για ανανέωση του δανεισμού του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα, αποκαλύπτουν πηγές από την Πορτογαλία.
0
Νίκος Γαβαλάς
22/03/2019 • 20:07
Ο Αχμέντ Χασάν
  • shares
Την πρόθεση του Ολυμπιακού για ανανέωση του δανεισμού του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα, αποκαλύπτουν πηγές από την Πορτογαλία.

Ο 26χρονος Αιγύπτιος επιθετικός αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού και σε 27 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα πέτυχε 12 γκολ.

Η ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων από τον Ολυμπιακό αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. 

Η ηλεκτρονική έκδοση της Abola αναφέρει πως η ομάδα του Πειραιά έκανε επίσημη πρόταση στην Μπράγκα για την επέκταση του δανεισμού του Χασάν για έναν ακόμη χρόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση της Μπράγκα είναι αρνητική στο ενδεχόμενο νέου δανεισμού. 

Επίσης, αποκαλύπτεται πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να μείωσης του ποσού της ρήτρας. Να σημειωθεί πως το 50% των δικαιωμάτων ανήκει στη Ρίο Άβε, ενώ η Μπράγκα έχει επίσης 50%. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2019 • 08:14

Δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων για Γιουνάϊτεντ, Μπόντο Γκλιμτ

Δε θα είναι εύκολο το πέρασμα της Γιουνάϊτεντ από το γήπεδο της Γουλβς. Το βαθμολογικό κίνητρο καθιστά φαβορί την Χόνκα και την Μπόντο Γκλιμτ ενώ στην Ισλανδία, η KR δείχνει πολύ πιο δυνατή στο τοπικό ντέρμπι του Ρέϊκιαβικ αλλά χρειάζεται ουσία για τη νίκη