Θα έχει... ενδιαφέρον η επικείμενη συνάντηση Super League - Βασιλειάδη

Η Super League αποφάσισε χθες κι αφού αποφάσισε είπε να ζητήσει και συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για να συζητήσουν τα περί αναδιάρθωσης, κάτι όμως που αρνείται να συζητήσει ο Υφυπουργός.
Διονύσης Στρούμπος
22/03/2019 • 18:54
Βασιλειάδης
  • shares
Η Super League αποφάσισε χθες να μην ακολουθήσει την αναδιάρθρωση κι αφού αποφάσισε είπε να ζητήσει και συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για να συζητήσουν τα περί αναδιάρθρωσης, κάτι όμως που αρνείται να συζητήσει ο Υφυπουργός. 
Ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε την επιστολή της Super League, με την οποία του ζητά συνάντηση, ο Υφυπουργός αθλητισμού απάντησε άμεσα ότι δεν έχει κάνενα πρόβλημα να τους δεχτεί αλλά τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συζητήσει για το θέμα της αναδιάρθρωσης. 
Η Super League πρότεινε συνάντηση για την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι, αλλά δεν... διευκρίνισε αν θα "πέσει" στο τραπέζι το θέμα της αναδιάρθρωσης. Θα έχει όπως όλα δείχνουν πολύ ενδιαφέρον αυτή η συνάτηση.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/04/2019 • 07:59

Ντέρμπι λεπτομερειών σε Μιλάνο, Βρέμη. Φαβορί "Σίτι", Σάλτσμπουργκ και Φέγενορντ

Σε ασυνήθιστες συνθήκες το ντέρμπι του Μάντσεστερ, πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς κυπέλλου σε Μιλάνο και Βρέμη. Στην Ισπανία οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να συμβάλλουν στην παραγωγικότητα των αναμετρήσεων της Μαδρίτης και της Λεβάντε με την Μπέτις